luni, 28 octombrie 2013

Ce faci de Halloween?

     Cum febra Halloween-ului a inceput, iar goana dupa costume este si ea in toi, nu-mi ramane decat sa fac un scurt rezumat. Rezumatul nu a iesit nici mieunat, nici tipat. Cred ca aceasta improvizatie poate fi acceptata de orice timpan, intrucat mesajul conteaza! 
      
      Halloween-ul (All Hallows' Even), cunoscut si ca Sarbatoarea Tuturor Sfintilor (31 oct.-1 nov.), a fost preluat astazi, de multe popoare (Irlanda, Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Regatul Unit), raspandindu-se astfel, in secolul al XIX-lea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Totusi, originea acestei sarbatori este pusa sub semnul suspiciunii, fiind asociata cu paganismul si satanismul. Eu cred in existenta unui suport ocult. Voi ce credeti?

miercuri, 23 octombrie 2013

CANTEC 4 - A fost


De dragul artei, dar in special de dragul lui, 
al nucului din fata casei mele, care a fost taiat 
acum cateva zile, am compus un cantecel! 



joi, 3 octombrie 2013

CANTEC 2 - Cu tramvaiu'

Revin iarasi cu o remarca asupra acestui "tramvai"
 care isi joaca destul de bine rolul sau existential. Ce cred eu despre el - personaj al peisajului citadin: e locul in care pluteste o masa de tensiuni acumulate, de amintiri si proiectii; e locul in care esti liber sa te pierzi printre ganduri si sa nu ajungi la nicio concluzie.